HrOUG 2023

ROK ZA PRIJAVU PREDAVANJA JE ZAVRŠIO. Uvijek ima mjesta za još poneko vrhunsko predavanje ili pokrovitelja.

-------------------------------

HrOUG je poznata po visokokvalitetnim predavanjima i radionicama, koji su prezentirani od strane Oracle stručnjaka iz cijelog svijeta. Svake godine prezentacije drži veliki broj predavača iz Oracle ACE programa koji slove za najbolje Oracle predavače izvan Oracle kompanije.

Također, ova konferencija pruža puno prilika za razmjenu iskustava i povezivanje sa kolegama sličnih interesa. Sudionici mogu učiti na predavanjima, nakon predavanja u direktnom razgovoru sa vrhunskom predavačima, a i nakon predavanja u razgovoru sa ostalim sudionicima iz Hrvatske i inozemstva.

Tri četvrtine predavanja se održavaju na engleskom jeziku. Na konferenciju ne dolaze samo sudionici iz Hrvatske, već i iz Slovenije, Mađarske, Njemačke, Poljske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i drugih.

  

Termin konferencije

HrOUG konferencija je i ove godine u svom tradicionalnom terminu sredinom listopada 17.-20.10.2023.

          

Važni termini - Program, agenda & prijava za konferenciju

Program konferencije će biti objavljen do 1.7. U program će se dodavati još predavanja kako stignu. 

Early bird prijave i rezervacija soba u hotelu bit će otvorene od 10.8. do 31.8., a nakon toga standardna prijava, bez popusta za ranu prijavu.

Agenda konferencije će biti objavljena sredinom rujna.

      

Sadržaj konferencije

Ove godine HrOUG konferencija se održava mjesec dana nakon Oracle CloudWorld, pa se očekuje da će na HrOUG-u biti prezentirane sve novosti koje je Oracle prezentirao na svojem najvećem skupu na kojem se tradicionalno objavljuju sve novosti. 

Prvi dan HrOUG će ugostiti Oracle EMEA Tour u kojem Oracle "rock star" predavači drže predavanja na Oracle aktualne teme.

Očekujemo i ove godine odlične predavače Oracle ACE programa koji nam svake godine dolaze sa odličnim predavanjima i koji skoro svake godine budu od strane sudinika proglašavani najboljim predavačima u svojim cjelinama.

Na HrOUG konferenciji očekujemo predavanja iz slijedećih grupa tema:

  • Database & Infrastructure, 
  • Development & Middleware
  • APEX
  • Data Analytics & AI, 
  • Strategy & Innovation,
  • Best practicies & success stories

Naravno da za HrOUG pripremamo i odličan neformalni dio u kojem ćete u ležernoj atmosferi moći popričati sa kolegama iz struke, ali i poslušati dobar koncert, stand-up popularnu predstavu renomiranih glumaca ili odigrati neku od društvenih igara. Sudionici nisu nikada na HrOUG konferencijama ostali gladni ni žedni pa to očekujemo se se ponovi i ove godine.

Bit ćete na vrijeme informirani o svemu.

HrOUG organizacijski tim

Medijski pokrovitelj

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Linkedin

Pratite nas na Linkedinu

Prati nas na Twitteru

Pratite nas na Twitteru

Prati nas na Facebooku